Badrumsrenovering i Göteborg

Öbergs arbetar med badrumsrenovering i Göteborg.

 

En badrumsrenovering kan vara av allt från byte av väggkakel och sanitetsporslin till totalrenovering av väggar, golv och tak. Det kan vara smart att välja ett tillfälle för en totalrenovering av badrummet i samband med att till exempel ett stambyte skall genomföras.


Vi hjälper dig gärna!

Har ni behov av badrumsrenovering, särskilt om det gäller ett större antal badrum, välkommen att kontakta oss på Öbergs. Vi arbetar med badrumsrenovering i Göteborg och omkringliggande kommuner. 

 

Trygg partner redan i ett tidigt skede

Vi på Öbergs hjälper er att se möjligheter utifrån både era egna och byggnadens behov. Genom att vi kan hjälpa er med både byggprojektering och badrumsrenovering blir vi en trygg partner. Samtidigt blir projektet oftast både smidigare och mer kostnadseffektivt. Var ute i god tid, kontakta oss redan idag – det lönar sig ur många aspekter.

 

Korrekta förslag och rätt genomförande

För att kunna ge våra uppdragsgivare korrekta förslag på åtgärder, bedöma arbetets omfattning och därefter genomföra en badrumsrenovering i Göteborg på bästa möjliga sätt gör vi först en egen undersökning av projektet. Ju större och mer omfattande projektet är, desto viktigare är det att också göra ett bra förarbete. Ibland helt avgörande!

 

Rekommenderade åtgärder bygger alltid på en god och hållbar byggnadsekonomi. Tryggt välkommen till oss på Öbergs!

 

Jonas Öberg

Telefon: 0705-49 09 93

E-post: jonas@obergsbygg.se

Öbergs_GBF   Öbergs_SBI   Öbergs_povel    Öbergs_ID06

Öbergs Byggnads AB är medlem i Göteborgs Byggmästarförening och Sveriges Byggindustrier. Vi arbetar enligt Povel – Sveriges Byggindustriers verktyg för verksamhetsstyrning. Povel följer kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. För att skapa tryggare och säkrare arbetsplatser följer vi ID 06-systemet.


Öbergs_keramikradet     

Öbergs har självklart behörighet för våtrum.

Badrumsrenovering – mer än byte av kakel

Renovering av badrum kan innebära ett relativt stort ingrepp. Om det handlar om att renovera både väggar och golv kan det vara ett lämpligt tillfälle att samtidigt även se över rörstammar och vattenledningar.

 

Renovera och minska dina driftskostnader

Passar man på att byta även badrumsporslin och vitvaror, kan man också minska sina driftskostnader. Moderna toalettstolar förbrukar mindre mängd vatten än gamla. Vitvaror som tvättmaskiner likaså. Torktumlarna blir allt mer effektiva och energisnåla.

Anlita hantverkare med rätt behörighet

En badrumsrenovering består av många moment som kräver speciell behörighet, bland annat tätskiktsarbetet. På Byggkeramikrådets hemsida står följande att läsa:

 

”För att tätskiktsarbete i våtrum ska uppfylla kraven i Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV, krävs att företaget har behörighet utfärdad av Byggkeramikrådet. Branschreglerna gäller för funktion och applicering av tätskiktssystem på olika underlag då kakel, klinker eller mosaik skall utgöra ytskikt på golv och väggar i våtrum.”

 

Öbergs_keramikradet

 

Öbergs har behörighet, såklart!

Öbergs har självklart Behörighet för Våtrum och arbetar enligt Byggkeramikrådets branschregler.