Ett byggföretag för de viktiga projekten!

 

Redan när jag började i byggbranschen i mitten på 80-talet hade jag en vision. Den visionen ser likadan ut idag som den gjorde då – att bygga ett eget företag som inte nödvändigtvis behövde bli så stort. Hellre då att det hade en styrka – den rätta styrkan.

 

Med styrka menar jag att vi på Öbergs skall göra bra jobb och göra våra uppdragsgivare nöjda. Vi har styrkan som krävs och vi gör det som krävs – även om det medför extra arbete. Vi skall vara effektiva, utan att sänka kvalitetsnivån. Vi rättar till det som kanske blivit fel.

 

Att hjälpa till och respektera varandra

Vi skall respektera både våra uppdragsgivare, våra leverantörer och boendemiljön i våra byggprojekt. Men vi skall också kunna markera och säga till när det behövs. Vi på Öbergs skall vara ett starkt team som ställer upp både för varandra och för våra kunder.

 

Engagemanget – vår framgångsfaktor

Vi vet att alla uppdragsgivare tycker att just deras projekt är viktigast – och det har de alldeles rätt i. Men att uppfylla både krav och önskemål i varje enskilt uppdrag är en utmaning. Och det är just det som triggar oss på Öbergs. Det är hela vår drivkraft. Vi är helt enkelt övertygade om att vårt personliga engagemang är en framgångsfaktor för att få nöjda uppdragsgivare. Och nöjda uppdragsgivare vill vi gärna ha.

 

För det behöver man inte vara så stor. Men man måste ha rätta styrkan – bra och pålitliga medarbetare.

 

Varmt välkommen till Öbergs – ett  byggföretag för de viktiga projekten.

 

Öbergs_jonas_sign

Jonas Öberg, VD och projektledare