Tillbyggnad i Göteborg

Öbergs arbetar med tillbyggnad i Göteborg. Begreppet tillbyggnad innebär att en befintlig byggnad utökas. Det kan röra sig om att en verksamhet håller på att växa ur lokalerna och kan behöva flytta.

 

En tillbyggnad kan vara lösningen för att få mer utrymme. Likaså gäller det självklart även boendeytor. Att flytta kan innebära stora omställningar och merkostnader för den boende, vilka i stor utsträckning kan undvikas genom att istället göra en tillbyggnad.

 

Exempel på tillbyggnader som Öbergs är specialister på:

• Tillbyggnad av ett extra våningsplan

• Tillbyggnad av en ny husdel

• Ökning av takhöjden för att kunna skapa en vindsvåning


Vi hjälper dig gärna!

Har ni behov av en tillbyggnad, välkommen att kontakta oss på Öbergs. Vi arbetar med tillbyggnad i Göteborg och omkringliggande kommuner.

 

Trygg partner redan i ett tidigt skede

Vi på Öbergs hjälper er att se möjligheter utifrån både era egna och byggnadens behov. Genom att vi kan hjälpa er med byggprojektering likväl som själva byggnationen blir vi en trygg partner till er samtidigt som projektet blir smidigare och kostnadseffektivare. Var ute i god tid, kontakta oss redan idag – det kan bli lönsamt för er ur många aspekter.

 

Korrekta förslag och rätt genomförande

För att kunna ge våra uppdragsgivare korrekta förslag på åtgärder, bedöma arbetets omfattning och därefter genomföra en tillbyggnad i Göteborg på bästa möjliga sätt gör vi först en egen undersökning av projektet. Ju större och mer omfattande projektet är, desto viktigare är det att också göra ett bra förarbete. Ibland helt avgörande!

 

Rekommenderade åtgärder bygger alltid på en god och hållbar byggnadsekonomi. Tryggt välkommen till oss på Öbergs!

 

Jonas Öberg

Telefon: 0705-49 09 93

E-post: jonas@obergsbygg.se

Öbergs_GBF   Öbergs_SBI   Öbergs_povel    Öbergs_ID06

Öbergs Byggnads AB är medlem i Göteborgs Byggmästarförening och Sveriges Byggindustrier. Vi arbetar enligt Povel – Sveriges Byggindustriers verktyg för verksamhetsstyrning. Povel följer kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökrav som anges i ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. För att skapa tryggare och säkrare arbetsplatser följer vi ID 06-systemet.


Öbergs_keramikradet     

Öbergs har självklart behörighet för våtrum.